Knifit Nettbutikk

Betalingsalternativer

One2cel tilbyr betaling med betalingskortene VISA og MasterCard. Til kunder som har registrert seg på forhånd og fått godkjent kreditt tilbyr vi også betaling mot faktura og 14 dager betalingsbetingelser.

 

Faktura/Kreditt for firmaer og offentlige institusjoner

Firmaer og offentlige institusjoner kan søke om kreditt hos One2cel. Kreditt må være innvilget før bestilling. Er det lagt en ordre uten å søke om kreditt er eneste betalingsmåte med betalingskort VISA eller MasterCard.

Vi gjør oppmerksom på at firma/organisasjon må være registrert i vår kundebase for kredittvurdering. Ved å søke om kreditt hos One2cel, godtar du at vi foretar en kredittsjekk av selskapet.

Våre standard betalingsbetingelser er 14 dager.

Slik søker du kreditt hos oss:

Registrer din bedrift/organisasjon ved å sende registreringskjema til knif@one2cel.no.

Fakturagebyr

Som et ledd i vår miljøsatsing ønsker vi heretter å sende faktura elektronisk.

Du har 2 valgmuligheter:

  1. Faktura på e-post (PDF-vedlegg)
  2. Faktura pr. post (belastes med faktura på kr 60,-)

One2cel forbeholder seg retten til å sette vilkår for kreditt etter egen vurdering. Ved spørsmål rundt dette ta gjerne kontakt med One2cel kundesenter. Hvis du benytter e-post, får du et referansenummer som gjør det enklere å følge opp saken.

 

Kortbetaling steg for steg

Betaling med kort er trygt og enkelt. Vi godkjenner i dag VISA og Mastercard som betalingskort. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2) på baksiden av kortet, og betalingen er gjort.

Vi samarbeider PayEx for å sørge for en rask behandling av din kortinformasjon gjennom meget sikre rutiner. Ingen kan se ditt kortnummer gjennom hele betalingsprosessen.


Autorisasjon
Når du legger en ordre hos oss blir det gjort en autorisasjon på kortet ditt. Det betyr at vi sjekker at kortet er gyldig og at det er dekning for kjøpet. Vi gjør deretter en reservasjon av beløpet du handler for. I løpet av reservasjonstiden er pengene fremdeles på kortet ditt, men de er reservert One2cel så lenge ordren er under behandling.


Kansellering av bestilling

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres tilbake på kortet ditt (normalt innen 5-7 virkedager). Det er først når vi har pakket varene ferdig og klargjort pakken for forsendelse, at pengene blir overført fra ditt kort til oss.

 

Forbehold

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

 

Kreditering

Ved en eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / Mastercard, vil krediteringen gjøres til samme kortnummer. Vi kan dessverre ikke utbetale til en bankkonto.


Personvern:

Lagring av kredittkort

Vi lagrer ingen informmasjon om ditt kredittkort.

Informasjonen du oppgir ved nettbetaling vil kun være knyttet til den ordre du gjennomfører.


Spørsmål knyttet til betaling og retur av penger
Har du spørsmål knyttet til økonomi, kontakt vårt kundesenter på telefon 23 21 01 10 eller e-post:
knif@one2cel.no

PayEx Mastercard Mastercard securecode Visa Visa Electron Verified by Visa Posten
Knifit knif@one2cel.no Postboks 35 Alnabru 0614 Oslo tlf. 23 21 01 10